‘Vergeet ons Niet’ tevreden over goed verlopen voetbalevenement te Brokopondo

Stichting ‘Vergeet ons Niet’ blikt tevreden terug op het voetbalevenement in het district Brokopondo van zaterdag 28 mei te Brownsweg. Dit laat Ridgeley Pinas, voorzitter van de stichting, weten. 

Aan het toernooi deden acht dorpen mee, waaronder Marshallkreek, Nieuw Lombe, Tapoeripa en Klaaskreek. Nieuw Lombe werd kampioen terwijl Tapoeripa als semi-kampioen eindigde. 

Stichting ‘Vergeet ons Niet’ wilde met dit toernooi de aandacht vestigen op de jongeren van Brokopondo. Pinas, die zelf voetbal scheidsrechter is, roemt de jongeren om hun sportief en voorbeeldig gedrag. Eerder gaf Pinas al aan, dat hij vanuit diverse personen kon rekenen op ondersteuning. Van de First Lady ontving de stichting een waardebon, het ministerie van Openbare Werken zorgde voor vervoer voor de leden van de stichting van en naar de stad, BEP-voorzitter Ronny Asabina stelde een kamp om te overnachten beschikbaar, terwijl de twee bekers mogelijk gemaakt werden door NPS-voorzitter Gregory Rusland. 

Pinas laat weten dat het toernooi een vervolg krijgt, de jongeren waren tevreden, vooral door de wateroverlast in het rampgebied waren de jongeren emotioneel door de aandacht. De voorzitter van ‘Vergeet ons Niet’ is tevreden over het verloop van het toernooi en heeft het voornemen om het district dit jaar weer te bezoeken.  

RB

error: Kopiëren mag niet!