George Spierstraat, hoek Wilfred Zorgvolstraat, al enige tijd onder water: bewoners zijn situatie beu

Een bewoner van de George Spierstraat te Noord, Paramaribo, zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat die straat, hoek Wilfred Zorgvolstraat ,al een hele poos onder water staat, vol algen en stank. Dit is ongeveer 3 jaren al het geval. Dit probleem zou te wijten zijn aan verstopte rioleringen. 

Bewoner B.T. zegt, dat zijn buurman voor de verkiezingen al een klacht had ingediend bij het ministerie van Openbare Werken. Echter is niets aan de situatie gedaan. In april van dit jaar is er voor het laatst een klacht bij het ministerie ingediend. Echter zonder resultaat. 

Behalve de onhygiënische situatie, lopen voertuigen het risico om vast te zitten. De bewoners zijn de situatie al beu en pleiten dat er een oplossing komt voor dit probleem.

SK

error: Kopiëren mag niet!