Automobilist (43) komt om het leven bij eenzijdig ongeval Corantijnpolder

De 43-jarige automobilist Gregory Renfrum is vrijdagochtend 27 mei bij een eenzijdige verkeersongeval op de Abdulghani Madharweg in de Corantijnpolder in het district Nickerie overleden, zo bericht het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Corantijn ging na een verkregen melding omstreeks 09.50 uur naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen werd het verkeersslachtoffer, die al bleek te zijn overleden, met het voertuig in de langs de weg lopende trens aangetroffen.

Aan de hand van de aangetroffen sporen constateerden de agenten, dat de automobilist over de Abdulghani Madharweg reed, vanuit de richting van Nieuw-Nickerie, rijdende richting Corantijn. In de S-bocht moet Gregory door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van de auto hebben verloren. Hij raakte van de weg, kwam vervolgens op de berm terecht, waarna het voertuig op de kop in de langs de weg lopende trens belandde.

De auto met het verkeersslachtoffer werden door een takelwagen met behulp van een poclain uit de trens gehaald. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. 

Het lichaam van Gregory Renfrum is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Het voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

error: Kopiëren mag niet!