Medewerkers PCS eisen 17 procent loonsverhoging

Medewerkers van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) hebben vrijdagmorgen een petitie ingediend bij vicepresident Ronnie Brunswijk. Dit zegt Cheryl Pique, een van de trekkers van de activoerendegroep van de verpleegkundigen binnen PCS. 

“De medewerkers eisen hun 17 procent loonsverhoging”, laat Pique weten. Alle departementen binnen volksgezondheid hebben al goedkeuring of zijn reeds uitbetaald, maar voor het PCS is dat nog steeds niet het geval.” 

“Op allerlei manieren is geprobeerd om toch binnen PCS hulp te vinden, maar dat is uitgebleven, dus daarom zijn wij naar de vicepresident  geweest om hulp te vinden.”

De ontevreden medewerkers verwachten dat de 17 procent loonsverhoging ook voor het PCS zal gelden. “Want als dat niet gebeurt, dan zal aan geen enkele afdeling dispensatie worden verleend, we hebben reeds met de bond gesproken”, besluit Pique. 

RB

error: Kopiëren mag niet!