‘Vergeet ons Niet’ houdt voetbalevenement te Brokopondo

Ridgeley Pinas, voorzitter van de stichting ‘Vergeet ons Niet’ houdt zaterdag 28 mei een voetbalevenement in het district Brokopondo. De activiteit vindt plaats te Brownsweg en maar liefst acht dorpen zullen meedoen. Onder andere Marshalkreek, Nieuw Lombe en Klaaskreek zullen van de partij zijn en het toernooi begint om half tien ‘s morgens en duurt tot vijf uur.

“Voor de finalisten zijn twee bekers beschikbaar”, laat Pinas weten. Stichting Vergeet ons Niet geeft aan te hebben gedacht aan de jongeren van Brokopondo, omdat deze groep meer aandacht verdient. Zeker nu te midden van de watersnoodramp die het gebied heeft getroffen. Hij pleit voor meer aandacht van overheidswege en een beter jeugdbeleid voor de doelgroep.

Pinas noemt de ondersteuning die hij heeft gekregen. Van de First Lady ontving de stichting een waardebon, door het ministerie van Openbare Werken is gezorgd voor vervoer voor de leden van de stichting van en naar de stad, door BEP-voorzitter Ronny Asabina is gezorgd voor een kamp om te overnachten en de beide bekers zijn afkomstig van NPS-voorzitter Gregory Rusland. “Ze krijgen ook drinkwater van de districtscommissaris en onze stichting zal fruit uitdelen aan de spelers.”  

Pinas klinkt blij met al deze ondersteuning. Tot slot merkt hij op, dat het voetballen plaats zal vinden te Marshallkreek en dat de stichting niet stilstaat, maar doorgaat met de wil van God.

RB

error: Kopiëren mag niet!