Spoedig herstel toegewenst aan zangeres Cheryll Welles-Rijger

Het is al een tijd bekend, dat de Surinaamse countryzangeres Cheryll Welles-Rijger te kampen heeft met haar gezondheid. Dagblad Suriname heeft eerder bericht over een inzamelingsactie (gofundme-actie) ten behoeve van de zangeres en dat zij de gamma knife behandeling heeft ondergaan in Nederland. Echtgenoot Ruben Welles heeft op 25 mei het volgende bericht geplaatst op social media. 

“Beste allen. Ik wil een ieder bedanken voor jullie gebeden en ondersteuning tot nu toe. Zoals eerder aangegeven kom ik niet aan toe om steeds een voor een antwoord te geven. Cheryll is op dit moment heel erg. Ze reageert niet meer door de verhoogde druk in haar hersenen. Chemo heeft niet gewerkt. Haar weerstand en lichaam is op. Ze heeft heel veel pijn. De familie en ik proberen alles aan te doen zodat ze geen pijn heeft. Bedankt voor jullie attentie. Nemen jullie me niet kwalijk als ik niet opneem op optimaal reageer.”

De update van Ruben Welles gaat viraal en velen uit de muziekwereld, hoogwaardigheidsbekleders en burgers hebben aanmoedigende posts geplaatst op social media. 

“Bij zulke gevallen weiger ik te geloven in wat niet kan… Bij zulke gevallen weiger ik te geloven in de realiteit… Bij zulke gevallen geloof ik alleen in hoop… Bij zulke gevallen geloof ik in gebed… Help me bidden voor Cheryll Welles Rijger…Krakti, Welles”, schreef ENVR onder anderen.

Parlementariër Melvin Bouva schreef het volgende: “In het leven zijn er zaken die mij emotioneel diep raken. The story of this beautiful, young and strong woman is one of them… Maar je staat niet alleen Cheryll Welles-Rijger. We are sending prayers and positive vibes”

Het regent aanmoedigende berichten voor Cheryll Welles-Rijger. De zangeres is moedig, sterk en gaat door met het gevecht tegen de tumoren. Ook namens directie en personeel van Dagblad Suriname, een spoedig herstel toegewenst aan Cheryll. 

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!