‘Opa’ (35) opgepakt na zijn 37-jarige vriend te hebben geklapt

De 35-jarige R.N., alias “Opa”, is zondag 15 mei door de politie van het bureau Latour aangehouden. De verdachte had die dag op het terrein van een winkel aan de Ramboetangstraat ruzie gekregen met zijn vriend S.B. (37), zo bericht de politie vrijdag 27 mei.

Uit het politieonderzoek is geconstateerd, dat de twee vrienden elkaar bij die winkel hadden ontmoet. Beide mannen pakten een borrel. Op een bepaald moment kregen de twee vrienden ruzie, omdat S.B. vond dat N. zijn drank had aangeraakt. Die ontkende echter zich schuldig te hebben gemaakt hieraan, waardoor er een woordenwisseling ontstond tussen de twee mannen. Bij die gelegenheid bracht R.N. met zijn vlakke hand zijn vriend een slag toe in zijn gezicht.

S.B. pikte dit niet, haalde een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij zijn tegenstander aanviel. Om niet geraakt te worden rende N. naar zijn fiets en beschermde zich met het rijwiel tegen de aanvallen van zijn vriend. Hierdoor heeft hij een fractuur aan zijn linkerhand opgelopen en is na medisch te zijn behandeld, verwezen naar een orthopeed.

Uit een ingesteld buurtonderzoek is gebleken, dat R.N. er een gewoonte van had gemaakt om anderen te “klappen”.

Hangende het onderzoek is hij na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!