Eigen geschreven song van Gregor Arantis gelanceerd

“Bai Neh” is de titel van een nieuw reggea song en betekent bekendheid. De song is geschreven en gezongen door de artiest Alabu. Gregor Arantis, zoals de artiest eigenlijk heet, heeft het nummer in verschillende talen op papier gezet.

“Bai Neh” is een song in de talen Saramaccaans, Sranan en Engels. Ook is onvermijdelijk de kwalitatieve muziek van muziekformatie Sopropo. (Fredje, Tito, Lucky Lucky en Silvin). De backing vocalisten zijn Naomi Pikintio en Janice van Klaveren. De song is gelanceerd met een videoclip geschoten door Ferdje Antomoi van Up4Next media.

De artiest wil mensen bewust maken om de medemens met veel liefde te helpen en niet voor de faam. Ook vindt hij het belangrijk om geen misbruik te maken van mensen. Alabu haalt zijn inspiratie voor het schrijven uit gebeurtenissen in het dagelijkse leven en eigen ervaringen. Hij kreeg de artiestennaam van zijn goede vriend Maabo B. Met langer dan 17 jaar ervaring in de muziekwereld, heeft hij zijn stempel weten te drukken. Hij genoot eerst bekendheid bij de muziekgroep New Style Selection, waar hij onder de naam Jowy bekend was. Met hen heeft hij een cd samen kunnen uitbrengen.

Deze zanger is van alle markten thuis. Zijn veelzijdigheid was ook te bewonderen in een Gospelgroep. Na veel optredens en gezamenlijke cd’s koos Alabu na 15 jaren om toch weer solo te gaan en de studio in te duiken.

error: Kopiëren mag niet!