Bi-zoon online oefen website is een feit

Bi-zoon een online oefen website voor kinderen van de lagere school in Suriname is een feit. Dit is een initiatief van artiest Cyriel Lamesie. Dit project wordt vanaf het begin ondersteund door  Bianca Augustzoon, die docente is in Nederland.

Dit betekent heel veel voor Cyriel, omdat hij nu niet alleen kinderliedjes maakt, maar ook op een educatieve manier bijdraagt aan de ontwikkeling van de jeugd. Op de website kunnen kinderen van de kleuterklassen A en B, leerjaar drie tot en met leerjaar acht schoolvakken maken voor Nederlands, rekenen en leervakken.

Bij aanvang van de Covid-pandemie werd het steeds moeilijker onderwijs te volgen. Cyriel kwam daarbij op het idee, om daar een oplossing voor te zoeken. Na zich lang druk te hebben gemaakt over de kwaliteitsontwikkeling van onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen, heeft hij zich nationaal en internationaal laten informeren hoe dat aan te pakken. Hij benaderde toen Bianca Augustzoon waarmee hij een plan van aanpak in 2021 is gestart. Precies na een  jaar is de oefensite voor de kinderen een feit. Sedert de lancering van Bi-zoon heeft  Cyriel volgens eigen woorden alleen positieve feedbacks gehad. 

Het ligt in de bedoeling van de artiest om landelijk met dit traject te gaan.

IS

error: Kopiëren mag niet!