Tjatjie legt focus op nieuwe muziek, solo optredens en optredens met muziekformatie Desire

De bekende artiest Tjatjie heeft zich in de afgelopen twee jaar bezig gehouden met zingende boodschappen (stichting Sumuent) en muziek maken. De Covid-maatregelen zijn inmiddels opgeheven.

Op de vraag hoe Tjark Bel het heeft opgepakt, zegt de artiest: “Voor de komende periode heb ik nog niets op schema in solo verband, maar met de muziekformatie Desire, waarvan ik ook deel uit maak, zullen er wel wat optredens zijn.”

De zanger, songwriter en producer vertelt het volgende over recente muziekprojecten waaraan hij heeft mogen werken. “De meest recente singles zijn tracks waaraan ik mijn bijdrage heb geleverd als featuring artist, namelijk ‘A Disi’ met Mr. Patze en ‘Lowkey’ met Furagain.” De song ‘A Disi’ is te beluisteren via streamingdiensten.  De song ‘Lowkey’ is gelanceerd met een videoclip, te bekijken en beluisteren via YouTube (zie onderaan) en streamingdiensten.

Met het nummer ‘Kon Go’ heeft Tjatjie bekendheid verkregen in de muziekscene en enkele andere songs, samenwerkingen met de vocals van hem zijn ‘Kankanman’, ‘So Wan Lobi’en ‘Drama’.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!