Muziekproject ‘The Wedding Medley’ van dj Insane en Napster Pro Studio

Dj Insane en Napster Pro Studio hebben gewerkt aan het muziekproject genaamd ‘The Wedding Medley’. Rajeev Badal vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het origineel een mashup is, gezongen door Ravi B. Dj Insane heeft een beat ervoor gecreëerd.

Ravi B, Ravi Bissambhar zoals de artiest echt heet, zingt al sinds zijn 13e jaar. In 2002 stapte hij officieel in de lokale muziekscene op Trinidad. ‘The Wedding Medley’ is een mashup van negen populaire Bollywood songs.

Dj Insane heeft het initiatief genomen om het in zijn eigen jasje te presenteren aan het publiek in samenspraak met Napster Pro Studio en sponsoren. ‘The Wedding Medley’ is te beluisteren via het YouTube-kanaal SunVic Shopping.

Nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven heeft Dj Insane volop reserveringen waaronder ook boekingen voor het district Nickerie. Het team is altijd voorzichtig en let nog steeds bijvoorbeeld op het houden van afstand bij het draaien. Badal onthult, dat Dj Insane volgend jaar richting Nederland vertrekt voor een tour. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!