Stichting Perisur introduceert praatgroep ‘Samen zwanger’ tijdens gezondheidsbeurs

Stichting Prenatale Interventies Suriname, Perisur, hield afgelopen zaterdag een moeder en kind gezondheidsbeurs te Indra Maju te Geyersvlijt. Daarbij is ook de introductie van haar praatgroep ‘Samen zwanger’ geweest.

De gezondheidsbeurs voor moeder en kind had tot doel om tieners, zwangere vrouwen, moeders van baby’s, partners en de bewoners van Geyersvlijt en omgeving te bereiken met noodzakelijke informatie inzake de gezondheidszorg voor de jonge moeder en kind in de beginfase van de zwangerschap en daarna.

Daarnaast vond de introductie van de praatgroep ‘Samen zwanger’ plaats.

Het ligt in de bedoeling om verschillende buurten van verschillende wijken te bereiken met de noodzakelijke informatie omtrent zwanger zijn en hoe verder? Volgens de stichting zijn er nog veel onduidelijkheden en een taboesfeer wanneer het om dit onderwerp gaat. De volgende locatie die aan de beurt is, is Latour.

IS

error: Kopiëren mag niet!