Dancehall zanger Psycho maakt zich op voor show in Anthony Nesty Sporthal

Dancehall zanger Psycho is zich aan het voorbereiden voor een show in de Anthony Nesty Sporthal. Mc Vuure vertelt in gesprek met Dagblad Suriname, dat het Psycho zijn eerste grote show wordt sinds de Covid-maatregelen zijn opgeheven.

Het evenement Enjoy Party zal op 28 mei plaatsvinden. Muziekformatie SMFL staat achter het geheel. Het is tevens de muziekgroep waarvan de artiest bandleider is. Jackson Blaai, Damaru en nog een heel line up zullen ook van de partij zijn tijdens de Enjoy Party.

Dancehall prins Psycho is de meest gestreamde artiest van 2019 op de app Trackdrip.

Psycho, geboren als Gerbon Jasenie, blijft ook steeds aan muziekprojecten werken en het publiek entertainen. Na de show zal de zanger zijn focus leggen op een tour richting Europa. Het vertrek richting buitenland staat gepland voor de maand juni.

“Nadat de Covid-maatregelen waren opgeheven zijn wij volop bezig met het organiseren en ik zet mijn werk voort als promotor”, zegt Mc Vuure.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!