Politiebericht dodelijk verkeersongeval Nieuw Nickerie

De 12-jarige Angel Bahoran is afgelopen zaterdag na een verkeersongeval op de Walther Hewittstraat in Nieuw Nickeriein het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden, zo meldt het Korps Politie maandagmiddag 23 mei.

De politie van het bureau Nickerie deed na de melding van een verkeersongeval op voormelde locatie de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd geconstateerd dat de 19-jarige autobestuurder S.R. met vier mede inzittenden reed over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de richting van de Cassaveweg.

Naar zeggen van de automobilist week hij op een bepaald moment uit voor een tegenligger met als gevolg een frontale botsing. Bij die gelegenheid verloor hij de controle over de besturing van zijn voertuig. Vervolgens belandde de auto op de kop in de langs de weg lopende trens. Met behulp van omstanders werden zowel de bestuurder als de vier mede inzittenden, twee vrouwen en twee minderjarige meisjes, uit het voertuig gehaald.

Per eigen gelegenheid werden de vier gewonden door omstanders vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het MMC, waar Angel overleed.
De andere 12-jarig meisje S.H. is in kritieke toestand op de afdeling MCU van de ziekeninrichting opgenomen. Een van de vrouwen, de 45-jarige R.H., is met een ribfractuur eveneens ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De bestuurder en de andere vrouw, F.A. (27), zijn na medische behandeling heengezonden.

Het rijbewijs van de automobilist, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.

Angel is het eerste verkeersslachtoffer dat voor dit jaar in Nickerie is genoteerd. Het ontzielde lichaam van Angel is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslaggenomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio West.

error: Kopiëren mag niet!