Door boze geesten bezeten man (25) valt koppel op bromfiets aan met scherp voorwerp

Agenten van het politiebureau Coronie hebben woensdagavond 18 mei de 25-jarige G.B. opgespoord en aangehouden. Deze verdachte had geprobeerd een koppel op een bromfiets met een scherp voorwerp kapverwondingen toe te brengen, zo bericht de politie maandagmiddag 23 mei.

Bij de voorgeleiding heeft de man bekend het strafbare feit te hebben gepleegd, omdat hij op bepaalde momenten bezeten zou raken van demonen die door zijn vijanden op hem afgestuurd zijn. Hierdoor valt hij onnodig onschuldige mensen aan.

Toen hij het koppel aanviel, was hij bezeten van een of ander boze geest, maar de bromfietser wist erger te voorkomen. Hij week uit en reed vervolgens met een hoge snelheid weg.

Het koppel deed vervolgens aangifte van de aanval, waarna de politie van het bureau Coronie de verdachte G.B. direct heeft opgespoord en gearresteerd. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!