Bewoner Brokopondo: “We zijn alvast blij met komst regeringsdelegatie”

Afgelopen zaterdag kregen de bewoners van Brokopondo bezoek van een regeringsdelegatie, onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi  en vicepresident Ronnie Brunswijk.

Een bewoner van het district Brokopondo gaat in gesprek met Dagblad Suriname in op de komst van de regeringsdelegatie en wat hij ervan vond.

“Het stemt ons goed als bewoners, dat er naar ons wordt omgekeken. De president, vicepresident en hun delegatie zijn geweest samen met mensen van Staatsolie. Het een en ander is uitgelegd door hun, vervolgens kregen wij de gelegenheid ons zegje te doen en ook vragen te stellen. Wij hebben als bewoners duidelijk gemaakt wat wij verwachten van de regering.  Wat wij nodig hebben, hopen wij dat het ons daadwerkelijk wordt aangeboden. Want er is een heleboel beloofd. Wij wachten voor nu rustig af. Wij hebben geen bezoek gekregen van gewone kleine jongens, het zijn de grote mannen van het land, dus wij verwachten iets goeds dat zal voortkomen uit de gesprekken die er zijn gevoerd. Voor nu is er alvast gezegd ,dat er wat gedaan zal worden aan de muskietenplaag die nu heerst in Brokopondo en daarnaast zullen zij aan tafel zitten omtrent de schoolsituatie. Hoe alle leerlingen weer op school te krijgen. We zijn blij dat ze zijn gekomen en naar onze noden geluisterd hebben”, aldus een bewoner van het district Brokopondo. 

IS

error: Kopiëren mag niet!