‘Caribbean Girl’ met vocals van B-Tune en Savita Singh

De song  ‘Caribbean Girl’ is wereldwijd uitgebracht met een samenwerking van de artiesten B-Tune en Savita Singh. De track is inmiddels overal te beluisteren en Dagblad Suriname heet het volgende over dit muziekproject vernomen.  

Samen met zijn producer Stacey Grind is B-Tune in de studio geweest. Zoals van dit geweldige duo gewend is, zal het niks minder zijn dan vuur. Waar B-Tune bekend om staat is het schrijven van zijn eigen nummers.

Met de song ‘Caribbean Girl’ weet B-Tune iedereen weer verwennen met zijn eigen geschreven tekst. B-Tune is erg trots op deze internationale samenwerking met Savita Singh en MAHA Productions. Hij kijkt uit naar meer samenwerkingen in de toekomst. Ook is hij enorm trots op het behaalde resultaat en geniet vooral na van al het harde werk in de studio en alle positieve reacties die al zijn ontvangen. 

Om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste releases is de artiest te volgen op alle social media-kanalen en streamingdiensten onder de naam “B-Tune”. ‘’Graag wil ik jullie bedanken voor het succes van “K’motto Gwe, Døtty Wine & Lobi”. Er komen leuke projecten aan, maar laten wij van “Caribbean Girl” ook een succes maken. Mijn dank is groot Suriname, ik zie jullie snel”, aldus B-Tune.

error: Kopiëren mag niet!