Aishwarya Rai Bachchan ook aanwezig op filmfestival Cannes 2022

Actrice Aishwarya Rai Bachchan liep op de tweede dag van het filmfestival van Cannes 2022 in een zwarte en gebloemde jurk over de rode loper.

Aishwarya Rai Bachchan, de favoriet van het festival sinds 2002, koos een zwarte jurk versierd met bloemen voor haar eerste optreden op de rode loper. De actrice woonde de vertoning bij van Top Cruise’s langverwachte film ‘Top Gun Maverick’.

De jurk, ontworpen door Valentino, accentueerde Aishwarya’s ogen en ze hield haar look eenvoudig met een deel van het haar op de rug gebonden.

De actrice is al tientallen jaren het gezicht van beauty gigant L’Oréal Paris. De schoonheidsreus is elk jaar een van de hoofdsponsors van het festival en Aishwarya verschijnt tijdens  haar jaarlijkse bezoek aan het festival in haar beste designerkleding.

Eerder was de actrice te zien in een interactie met geselecteerde media in een felroze ensemble.

error: Kopiëren mag niet!