Vierde verdachte overal op truck van Fernandes aangehouden

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) bijgestaan door agenten van de Surveillance Regio Midden hebben in de eerste week van mei de verdachte A.K. meer bekend als “Kappa” of “Kapasi” opgespoord en aangehouden. Hierna werd hij overgedragen aan de Recherche van Regio Midden, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdagavond 19 mei.

A.K. wordt verdacht van betrokkenheid bij de roofoverval woensdag 9 maart op een truck van Fernandes frisdranken, waarbij de bestuurder een steekwond opliep. Na verkregen  informatie zijn werden 12 maart een vrouw en de twee mannen L.M. en J.E.opgespoord en aangehouden. De vrouw werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl beide mannen hangende het onderzoek in verzekering werden gesteld. De verdachte L.M. werd woensdag 4 mei in vrijheid gesteld.

Aan de hand van de verschillende verklaringen die zijn afgelegd tijdens het onderzoek kwam de vierde verdachte A.K. in beeld en die kon begin mei ook worden aangehouden. Volgens deze verdachte hebben J.E. en een voortvluchtige kompaan de overval gepleegd.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd A.K., hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!