Pika Erny draagt zijn debuutsingle op aan alle moeders

De Surinaamse muziekwereld is een artiest rijker. Pika Erny heeft zijn debuutsingle gelanceerd. Erny’s eerste nummer getiteld “Mama” is opgedragen aan alle moeders. Hij is overigens bekend onder zijn artiestennaam Burry. De song is in het kaseko muziekgenre met wat Aucaans en wat Nederlandse invloeden. De single is opgenomen in de V-MSD studio. Hij belooft een geweldige videoclip.

“Een moeder krijg je maar een keer. De waardering moeten we namelijk elke dag aan onze moeder tonen en niet alleen op Moederdag.  Gregory Vijgeboom is degene die mij de weg naar de studio heeft gewezen. Hij speelt in de kaseko formatie “The Classics. Ik wil dat mensen iets moeten leren uit de nummers die ik ga uitbrengen. De komende tijd zal ik mij meer daarop richten”, aldus de artiest. 

Hij zag het levenslicht op 7 april 1989. De zanger bracht zijn jeugd door op Nieuwweer, welke hij als een fijne periode heeft ervaren. Hij koos al heel vroeg ervoor om te werken, ondanks het feit dat zijn ouders dat niet graag wilden. In het dagelijkse leven geeft de zanger er de voorkeur aan om door de week te werken en in het weekend wat rust te nemen. Burry begon in 2018 met zingen in de studio. Zijn nummers bracht hij niet uit, omdat hij daarvoor nog niet klaar was. 

Hij streeft ernaar om een grote kaseko zanger te worden. Zijn inspiratie put hij uit live optredens. Burry kijkt graag op naar artiesten zoals Orlando “Lantje” Mayan (nu wijlen) voor diens wijze woorden. Wanneer het gaat het om ritme en melodie is dat Ernst Rotgans.

error: Kopiëren mag niet!