Talentvolle Shiwa Kanhai legt zijn focus op acteren

De 21-jarige Surinamer uit het district Nickerie Shiwa Kanhai, is actief in de entertainmentsector. Hij legt zijn focus op acteren. Shiwa brengt zijn talenten naar voren, zoals zingen, dansen (dansstijl Kathak) en acteren.

Acteren is sinds kleins af zijn hobby geweest. Hij studeert ook verder en is student aan het  Elsje-Finck Sanichar College COVAB en doet de opleiding MBO- Verpleegkundige.

“Ik keek naar films en probeerde acteurs na te doen. Zodoende werd acteren mijn hobby en ontdekte ik acteertalent. Toen had ik geen idee hoe ik naar buiten toe kon treden met het talent. De populaire app TikTok heeft de deur geopend. Bij mijn eerste video al kreeg ik een groot aantal views en dat is mijn inspiratie om gewoon verder te gaan. Mijn doel in de entertainmentwereld is om een lach te brengen op het gezicht van een ieder. De rol van een komediant vervullen, grappig doen en mensen laten lachen geeft mij altijd een aardig gevoel en maakt mij echt blij”, aldus Shiwa in gesprek met Dagblad Suriname.

Shiwa Kanhai is al zeven maanden bezig met het maken van video’s als komediant. Het is hem opgevallen dat hij zo veel supporters heeft binnen en buiten Suriname. Op het gebied van acteren heeft hij Kayleigh Tseng Ching Lien en Error404 Entertainment als idool. 

De 21-jarige heeft verder drie videoclips op zijn naam staan op het YouTube-kanaal van Sasra Media. Hij wist binnen 7 maanden zo’n 31.900 volgers te bereiken op TikTok. Het ligt in de planning om een Facebookpagina aan te maken voor zijn video’s. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!