Sunny Leone belooft bloed te doneren

Sunny Leone heeft vrijdag 13 mei haar 41e verjaardag gevierd. Ze had een verjaardagsfeestje dat werd bijgewoond door haar goede vrienden. Ook Sunny’s fans uit het hele land vierden haar verjaardag.

Een dorp in Karnataka organiseerde een bloeddonatiekamp om Sunny’s verjaardag te vieren. De actrice ging naar haar social media om te laten weten het gebaar te waarderen en beloofde ook haar bloed te doneren.

Sunny deelde een krantenknipsel van dorpelingen van het dorp Kommerahalli in Karnataka die een bloeddonatiekamp organiseerden en schreef: “Omg, dit is ongelooflijk. Ter ere van jullie zal ik ook mijn bloed gaan doneren!! Heel erg bedankt! Jullie maken me allemaal echt voel me zo speciaal! Hou van jullie!”

Volgens berichten hebben de jongeren in het dorp Kommerahalli grote uitsneden van Leone gemaakt, een cake aangesneden, crackers gebarsten, voedsel uitgedeeld en een kamp geleid dat 39 eenheden bloed verzamelde. De jongeren van het dorp onthulden dat ze Leone respecteren voor haar werk om weeskinderen te helpen. Zij doen vaak liefdadigheidswerk als onderdeel van Sunny Leone Fan’s Association. Het is de tweede keer dat de vereniging haar verjaardag viert.

error: Kopiëren mag niet!