‘Nand Baba Mashup’ met zang van Rien_B

De zanger Rinesh Bhagwandien, bekend onder de artiestennaam Rien_B, heeft de song ‘Nand Baba Mashup’ uitgebracht. De zanger is lid van muziekformatie Sweet Melodies Forever.

De nieuwe song is een initiatief van Sweet Melodies Forever onder leiding van Deepak Bidesie. Het is een mashup/cover van bestaande songs, waaronder de chutney song ‘Nand Baba’ die origineel is gezongen door Anand Yankaran. De bekende Devin Beats (Devin Gobind) heeft ook zijn bijdrage geleverd en gezorgd voor de track. ‘Nand Baba Mashup’ is uitgebracht met een videoclip. Master Viroe heeft gezorgd voor de videoclip.

Rien_B is al een poos actief in de muziek en is zeker al twee jaren lid van Sweet Melodies Forever. De andere leden van de muziekgroep zijn bandleider Navien Sardjoe, Kishan Dhanes, Santosh Bhairo, manager Deepak Bidesie en dhol speler Shaniel Khoenkhoen. De leden zijn ook te bewonderen in de nieuwste clip.

‘Nand Baba Mashup’ is te bekijken via het YouTube-kanaal Master Viroe. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!