Op heterdaad betrapte inbreker opgepakt door bewoner en buurtbewoners

De 34-jarige verdachte C.V. is donderdag 12 mei door een benadeelde en buurtbewoners in de Nieuw Weergevondenweg aangehouden. Hierna werd de man overgedragen aan de politie van het bureau Latour, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte werd op heterdaad betrapt door alerte buurtbewoners die alarm sloegen. Hij nam de benen, maar werd aangehouden door de benadeelde en de omstanders die hem achternagingen. Tijdens zijn vlucht heeft hij door hem weggenomen kleding en schoeisel op het achter terrein van de aangever achtergelaten.

Verder kreeg hij geen kans om ander schoeisel die hij had klaargezet mee te nemen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is C.V. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!