Song ‘Suno Aye Sanam’ geschreven en gezongen door Reshma Jagessar Tewari

De Surinaamse zangeres Reshma Jagessar Tewari heeft de song ‘Suno Aye Sanam’ geschreven en gezongen. De veelzijdige artieste geeft tegenover Dagblad Suriname ook aan, dat er twee versies zijn uitgebracht van haar song. Eén versie is een dansnummer en de andere is een lyrical versie dat qua inhoud verschilt, maar het thema is hetzelfde. De lyrical versie biedt een ieder de mogelijkheid om gemakkelijk mee te kunnen zingen. 

“Dit lied heb ik geschreven in 1997 voor me vriend die naar het buitenland zou vertrekken. En sindsdien heb ik er niks mee gedaan. Covid periode heeft meer dan ooit de mogelijkheid geboden om in mijn oude schriften te gaan duiken en verder te gaan met de liedjes en is het project voltooid. Het begin was er dus al maar was halverwege blijven liggen door het drukke leven. Dhiren Sewpal heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting van de lyrical version en mix en mastering is gedaan in Shroetie Studio en Djwala heeft de dansversie gedaan”, aldus de zangeres in een gesprek.

Reshma is jaren actief in de muziekwereld en is momenteel lid van muziekformatie Dance Machine. 

 (Khoesiaal P.)

.

error: Kopiëren mag niet!