17-jarige Sujal Oemraw’s eerste solo videoclip

De 17-jarige Sujal Oemraw heeft zijn eerste solo videoclip uitgebracht. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Sujal, dat hij een album op zijn naam heeft staan en dat de lancering van een videoclip de volgende stap is.

Op advies van manager Avinash Harpal van Freestyle ging het team aan de slag. Devin Beats (Devin Gobind) werd benaderd en heeft gezorgd voor een track. Het muziekproject Sujal MixDown is een combinatie van de songs ‘Kaune Rang Mungwa’, ‘Baba Na Baba’ en ‘Dhobia Mar Jaye’. De videoclip is gedaan door Sallo FX Studio. De gitaar is bespeeld door Randy Baitali. De modellen Ishani Tielak en Ra’iesa Sewbalak hebben gedanst en zijn ook te bewonderen in de clip. Sujal MixDown is te bekijken en beluisteren via het YouTube-kanaal Freestyle Music.

De clip is goed ontvangen, op de vraag wat de zanger ervan vindt zegt Sujal: “Ik vind dat het goed is gegaan voor een eerste videoclip, het kan altijd beter, dus we doen ons best. Mijn doel in de muziekwereld is om internationaal projecten te doen, genieten en laten genieten van muziek. Natuurlijk goede muziek achterlaten voor de volgende generatie.”

Sujal begon als 5-jarige met zingen, de jonge Surinamer mocht zingen tijdens een familiefeest. Vervolgens begon hij met het bespelen van slaginstrumenten, de dholak en momenteel bespeelt hij ook keyboard en harmonium en andere slaginstrumenten zoals bongo nagara en ook gitaar, maar meer voor zichzelf. De veelzijdige artiest treedt op met muziekformatie Freestyle, met zijn eigen groep Sujal and team en in zijn vrije tijd met Asmaan Musicians.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!