Politiebericht over dode bij roofoverval te Snesi Kondre

Een gemengd team van de politie is donderdagochtend, na verkregen melding dat er bij een roofoverval een dode te betreuren was, naar het gebied Snesi Kondre in het district Marowijne gegaan.

Bij aankomst werd het lichaam van het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, met schotverwondingen in zijn slaapruimte aangetroffen. Een tweede slachtoffer, die ook schotverwondingen heeft opgelopen, was inmiddels voor medische behandeling door omstanders afgevoerd naar de Franse kant. 

De personalia van zowel het overleden slachtoffer als het gewonde slachtoffer zijn nog niet bekend.

Het is vooralsnog niet duidelijk door wie de roofoverval is gepleegd en wat er eventueel buit is gemaakt.

Het lichaam van de dode man is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. De politie van de afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak. Nadere berichtgeving volgt, zo meldt het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!