President Santokhi zet her en der moeders in de bloemetjes

Om moeders een blijk van waardering te geven voor de bijdrage die zij leveren aan de instandhouding van het land, heeft president Chandrikapersad Santokhi een aantal moeders in de bloemetjes gezet. Het staatshoofd bezocht op Moederdag verschillende woonwijken en deelde levensmiddelenpakketten uit aan enkele moeders, aldus zijn voorlichtingsdienst zondagmiddag 8 mei.

De regeringsleider vindt het belangrijk dat iedere burger zich ervan bewust is, dat er een plicht rust op iedereen het land in stand te houden en verder te ontwikkelen. Hij schroomt daarom niet om als leider zijn waardering te tonen aan een ieder die zijn of haar rol vervult.

Diverse moeders waren zondag aan de beurt.

Het staatshoofd heeft had ’s ochtends de gebieden Livorno en De Nieuwe Grond bezocht. De bezochte moeders waren ingenomen met het geschenk dat zij ontvingen van de president.

error: Kopiëren mag niet!