Mashup ‘Meri Maa’ opgedragen aan alle moeders

Zanger Prabhaas Kali heeft aan een speciaal lied gewerkt in verband met Moederdag op zondag 8 mei. Dagblad Suriname verneemt van Prabhaas dat het zijn 9e project is in samenwerking met Sikander Bechoe Events.

Mashup ‘Meri Maa’ is een muziekproject met delen uit drie bestaande songs in één. De originele songs ‘Kaun Si Hai Woh Cheez’ gezongen door wijlen Kishore Kumar, Asha Bhosle,  ‘Jab Tak Ke Hain Akash Pe’ gezongen door Asha Bhosle en de song ‘Maa To Aansoo’. Het gaat om songs waarbij vol lof over mama en ouders (moeder en vader) wordt gezongen.

Devin Beats (Devin Gobind) heeft het muzikale gedeelte in orde gemaakt. Napster Pro Studio heeft zorg gedragen voor art en visual. Met heel veel liefde en respect voor alle moeders, aldus Prabhaas in gesprek met Dagblad Suriname.

Mashup ‘Meri Maa’ is te beluisteren en bekijken via YouTube-kanaal Napster Pro Studio. Een bijzondere dank namens de artiest gaat uit naar alle sponsoren. Hijis momenteel lid van muziekgroep The Indian Melodies. Namens het hele team en directie en personeel van Dagblad Suriname, een fijne Moederdag. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!