Kunstenaar Anand Dwarka viert Moederdag te Waka Pasi

De kunstenaar Anand Dwarka heeft zich voorbereid om ook in het kader van Moederdag sociaal en met kunst bezig te zijn. Hij gaat op zondag 8 mei een project uitvoeren te Waka Pasi bij de Palmentuin in Paramaribo. Hij gaat een boom van 3 meter plaatsen en petflessen laten hangen en kinderen mogen dan de flessen schilderen met felle kleuren.

Dwarka zegt, dat de boom een manjaboom moet voorstellen en die flessen en kleine ronde lampen, manja’s. Verder gaan er zeker vijf grote schilderijen te bewonderen zijn. Als kunstenaar zijn schilderijen een deel van zijn leven. Elk kind zal een hapje en drankje krijgen en alle moeders een witte kunstroos.

Alles organiseren brengt kosten met zich mee. Voor het geheel is Dwarka gesponsord door Kurt van Essen, directeur van Fernandes Bakkerij en hr. O. Hari van John Ziel Paints N.V. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!