Cover ‘Oh Meri Maa’ van zussen Jyotika en Drishti Bholasing

Het is zondag Moederdag en in dit kader hebben de jonge talenten Jyotika Bholasing en Drishti Bholasing gewerkt aan een song. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Niermala Boedjarath, moeder van Jyotika Bholasing.

Het is een cover van de originele song ‘Teri Ungli Pakad Ke Chala’. De 9-jarige Jyotika en 12-jarige Drishti hebben de eerste keer gezamenlijk gewerkt aan een project en het is het eerste nummer dat Drishti heeft uitgebracht. Het muziekproject is een initiatief van Narin Bholasing en Niermala Boedjarath.

‘Oh Meri Maa’ is inmiddels al te beluisteren en bekijken via het YouTube-kanaal Baithak Friends. Jyotika en Drishti zijn dochters van de broers Narin en wijlen Kishen Bholasing en kleindochters van wijlen Angad Bholasing.

De familie Bholasing is geen onbekende in de Surinaamse wereld. Jyotika en Drishti wensen alle moeders een fijne Moederdag toe. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!