Politiebericht inzake arrestatie mediawerker Mones Nazarali

De Recherche van Regio-West heeft dinsdag de 54-jarige mediawerker Mones Nazarali, beheerder van Action Nieuws en reporter van Ishara TV, aangehouden, nadat hij zich had aangemeld op het politiebureau.

De Regiocommandant van Regio-West, de Commissaris van politie Hemantkoemar S. en de waarnemend Gewestelijke Politie Commandant van Nickerie, Inspecteur Daphne L. hebben recentelijk aangifte van verstoring van de openbare orde, lasterlijke aanklacht, belediging ambtenaar, valselijke verdenking, belediging, verspreiding beledigend geschrift, smaad, smaadschrift en laster tegen deze mediawerker gedaan, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdag 4 mei.

Het onderzoek in deze zaak wordt verricht door de Recherche van Regio-West met aansturing van een onafhankelijke Hulpofficier van Justitie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Nazarali in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!