Bomvolle show in Nickerie en Paramaribo met artiesten uit Guyana en muziekformatie No Merxi

De organisatie Triple R Promotions heeft zijn eerste grote evenement achter de rug. Dagblad Suriname verneemt van manager Rick Dhanai dat zij het direct groot hebben aangepakt met een internationale line up. Verschillende artiesten werden uit Guyana gehaald, te weten Tony Cutz, Vicadi Singh, Bunty Singh, Vanity Willy met full band genaamd Shakti Strings. 

De eerste show werd gehouden op 30 april in Nickerie en de tweede, weer een show met een heel goede opkomst, volle bak, zondag 1 mei te Roeli’s Event Venue. Met trots mag de organisatie spreken van geslaagde shows. 

“Er waren zelfs heel veel mensen die we moesten teleurstellen, maar van de autoriteiten mochten helemaal geen mensen meer naar binnen. Triple R Promotions respecteert de spelregels van het organiseren van evenementen, vandaar de strikte opstelling tegenover de teleurgestelde gasten. Hierbij maakt de organisatie gebruik van de gelegenheid om zijn verontschuldigingen aan te bieden aan de personen die ze hebben moeten teleurstellen”, aldus de manager in gesprek met Dagblad Suriname.

De organisatie belooft meer spektakels in de loop van het jaar en er zullen grotere evenementen georganiseerd worden. Triple R Promotions en de samenwerkende organisaties, met name NMX (muziekformatie No Merxi) en M&N Car Centre, willen een ieder bedanken voor de ondersteuning en het  vertrouwen in de organisatie. De organisatie mocht volle ondersteuning genieten van de organisaties The Boss Promotions en KRS Royal, waar ook speciale dank naar uitgaat.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!