C Futego: ‘Het oppakken met draaien geeft het gevoel van comeback maken’

De Surinaamse Chantal Hewitt, bekend onder haar artiestennaam C Futego, staat klaar om het publiek te entertainen nu het samenscholingsverbod is opgeheven. Dagblad Suriname verneemt dat zij als dj en producer heel blij is om weer aan de slag te mogen gaan.

“Ik ben erg blij dat het samenscholingsverbod is opgeheven en heb zin om weer te gaan draaien. Het voelt wel alsof ik weer opnieuw begin, dus als een soort comeback. Er staat nog geen groot optreden op de agenda, maar ik verheug me er wel op om weer te gaan draaien op leuke events. En als het zover is dan ben ik zeker ready”, zegt C Futego in gesprek met Dagblad Suriname.

Zij heeft met de song “Don’t know you” haar gevoelens kunnen uiten tijdens de afgelopen periode. Zij heeft geleerd van de hele Covid-periode dat alles in het leven tijdelijk is, dus ook de mindere tijden. C Futego heeft voordat de Covid-pandemie zijn intrede hier deed, nationaal de afgelopen jaren gedraaid op verschillende events en in de bekende clubs. Daarnaast heeft zij optredens gehad in Nederland, Amerika, Guyana, Curaçao en Aruba.

 (Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!