Zeker één dode bij zware aanrijding op Afobakaweg tussen truck en personenauto

Bij een zware aanrijding op de Afobakaweg waren zondagmiddag rond vier uur zeker één dode en een gewonde te betreuren. Een Iveco-truck en een personenauto kwamen ter hoogte van mast 40 met elkaar in aanrijding. Dagblad Suriname heeft vernomen dat de auto op de rijhelft van de truck terechtkwam tijdens het inhalen van een voertuig.

De auto belandde onder de vrachtwagen en beiden raakten van de weg.

Op foto’s die op Facebook zijn geplaatst is te zien dat de auto onder de truck met oplegger terecht is gekomen. De brandweer moest eraan te pas komen om de inzittenden van de auto uit het wrak te bevrijden. Een trauma-helikopter was ook ter plaatse geland.

Het dodelijk slachtoffer zou een vrouwelijke inzittende van de auto zijn. Haar identiteit en die van de gewonde persoon, de bestuurder van de auto, zijn nog onbekend. 

Het Korps Politie Suriname was maandagochtend nog niet uitgekomen met een persbericht over het ongeval.

PK

error: Kopiëren mag niet!