Social Army houdt kleurkaarten actie voor eigen kantoorruimte

Social Army gaat weer van start met de bouw van een eigen kantoor, nadat de bouwplannen abrupt werden gestopt twee jaar geleden vanwege de Covid-19-pandemie. 

Op dit moment gaat het redelijk wat betreft Covid-19 ontwikkelingen in het land. De organisatie heeft dus besloten om weer van start te gaan met de bouw van het kantoor. Dit zal vele voordelen hebben voor de sociaal zwakkeren.

In gesprek met Dagblad Suriname zegt voorzitter Mitchell Matroos, dat de stichting is gestart met een kleurkaarten actie om geld in te zamelen, zodat de bouw van hun kantoor sneller kan plaatsvinden.  

Matroos zegt verder, dat het kantoor Social Army in staat zal stellen om sociale projecten beter te kunnen organiseren en uit te voeren. Daarnaast kunnen donaties  ten behoeve van  de sociaal zwakkeren op een vaste plek  gedaan worden. 

Matroos: “Wilt u ons helpen of ondersteunen zodat de bouw snel begint? Stort dan uw bijdrage op de rekeningnummers van VCB SRD: 811204145 USD: 812035947 Euro: 813033413. Voor de buitenlanders Swift code: VCBSSRPA. Voor mensen in Nederland die willen helpen/doneren is er een inzamelingsactie gestart op de website gofundme.com.”

“Onze kleurkaarten actie geschiedt alleen via de mensen met een kleurkaart. Indien u een bericht stuurt naar de organisatie dat u wilt kleuren, dan zult u gekoppeld worden met het dichtstbijzijnde lid in uw omgeving.”

“Indien u persoonlijk wilt doneren dan kunt u appen en of bellen met het nummer 8568344. Alle donaties zijn welkom, in welke vorm dan ook”, stelt Mitchell Matroos.”

IS

error: Kopiëren mag niet!