Project Afvalbeheer geslaagd: 100 zakken recycle materiaal aan Amreco overhandigd

Onderdirecteur Jason Gummels van de afdeling Afvalbeheer bij het ministerie van Openbare Werken voert een project samen met stichting de Stem uit. Het is hun streven om iedere keer weer 100 zakken recycle afval  gevuld te krijgen. Dit project is uitgevoerd in het ressort Munder.

“Dit is een van mijn sociale projecten die ik uitvoer met de mensen van stichting de Stem. Dit is ons tweede geslaagd project. Samen met de stichting, verzamelen wij plastic flessen en aluminium  blikken.“

“Nadat wij de zakken hebben gevuld, worden die door het recycle bedrijf Amreco (Amazona Recycling Company) opgehaald om het recycleproces te starten. Plastic en aluminium zijn schadelijk voor het milieu, en dat willen wij samen met de mensen van stichting de Stem verbeteren, zodat wij een schoon Suriname kunnen hebben”, aldus Gummels in gesprek met Dagblad Suriname.

IS

error: Kopiëren mag niet!