Jeugd Opvoedingsgesticht Santo Boma ontvangt een LED TV van Lucky Store

Conrad Issa, algemeen directeur, van het Warenhuis Lucky Store, heeft op maandag 25 april een 43 inch LED TV en een surge protector overhandigd aan minister Kenneth Amoksi van het ministerie van Justitie en Politie. De televisie is bestemd voor jeugdigen in het Jeugd Opvoedingsgesticht (JOG) te Santo Boma. Na de overhandiging werd de televisie afgeleverd bij JOG. 

Issa zei bij de overhandiging dat bij het bedrijf de juiste snaar geraakt is nadat ze hadden begrepen waarvoor de televisie nodig is. “Het kan zorgen voor een beetje ontspanning voor de groep en daaraan werken wij graag mee.” Hij hoopt dat de televisie goed aankomt bij de jeugdigen en als positief vermaak kan dienen. 

Minister Amoksi stelde uiteraard blij te zijn met de geste. “Deze groep verdient een tweede kans binnen de samenleving.”, sprak hij onder andere hij. In dit kader verzorgt de Politie Kapel gratis muzieklessen voor de jeugdigen. Via de heer Issa hoopt de minister het bedrijfsleven te kunnen interesseren voor ondersteuning van dit project, dat ook in achterstandswijken in het land zal worden uitgevoerd. Die ondersteuning kan in de vorm van het aanschaffen van muziekinstrumenten. 

Issa zei verder, dat voor het bedrijfsleven continuïteit heel belangrijk is. Als er continuïteit is, zal het volgens hem geen probleem zijn voor het bedrijfsleven om hun ondersteuning te bieden.

error: Kopiëren mag niet!