Eerste mobiele pannenkoeken truck in Suriname

Ulrich Stewart is de persoon achter de eerste mobiele pannenkoeken truck in Suriname. Stewart is 25 jaar en is student geweest van het NATIN, richting Audio Visuele Productie. Hij is recent fotograaf. Verder is hij werkzaam bij McDonalds Suriname als Shiftmanager trainee.

Stewart zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat deze onderneming nog niet officieel opgestart is. Hij is namelijk nog bezig met het uitwerken van een businessplan waarvoor hij verschillende opties aan het bekijken is hoe deze onderneming uit te werken. 

De Facebookpagina is volgens hem bedoeld voor een marktonderzoek. Het hoofdproduct is de kant en klare pannenkoekenmix, die hij twee jaar geleden op de markt heeft gebracht. Daarover zegt Stewart, dat de verkoop aardig ging.

“Het businessmodel is pannenkoeken verkopen en natuurlijk ook de pannenkoekenmix. Tot zo ver is dit wel de eerste mobiele pannenkoeken truck in Suriname. Het idee is ontstaan, doordat ik marktonderzoek heb gedaan en ook om mijn verdienmodel te vergroten en op te schalen.”

Wat betreft de verkoop momenteel zegt Stewart, dat het aardig lukt. “Natuurlijk als er meer wordt gedaan aan marketing kan het heel hard aanslaan.”

Stewart zegt verder, dat men de Facebookpagina “Stuw Stuw” kan volgen voor de updates, omdat de verkoop niet iedere dag plaatsvindt.

Zijn boodschap aan startende ondernemers is de volgende: “Ondernemen is niet makkelijk. Maar investeren, doorzetten, is de sleutel om te komen waar je moet zijn. Investeer vooral in kennis, vooral het financieel gedeelte van je onderneming.”

SK

error: Kopiëren mag niet!