Verdachte (30) van diefstal tas uit auto in Gompertstraat opgepakt

De 30-jarige L.B. is zaterdag 23 april door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) op een adres te Paramaribo opgespoord en aangehouden. De man had op zaterdag 19 maart, zo bericht het Korps Politie Suriname maandag 25 april, een camouflage tas, waarin een rijbewijs zat, uit een geparkeerde auto voor een winkelpand aan de Gompertstraat ontvreemd.

De 38-jarige benadeelde deed op diezelfde dag aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. Camerabeelden waarop de verdachte duidelijk te zien is tijdens de diefstal, werden door de politie veiliggesteld, maar deze werden ook op social media gedeeld. 

Na uitgewerkte informatie werd de man door het RBTP in beeld gebracht, waarna hij op 23 april kon worden aangehouden.

L.B. werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo die belast is met het onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!