MinOWC nog bezig met onderwijsproces binnenland

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) had op 16 april in een persbericht laten weten, dat scholen in het binnenland vooralsnog op 3 mei van start zullen gaan. 

Op dit moment is bekend, dat het district Brokopondo heel erg getroffen is door wateroverlast. En is het te verwachten, dat de scholen in dit gebied nog niet van start zullen gaan. Informatie heeft de redactie van Dagblad Suriname bereikt, dat het district Sipaliwini momenteel niet te kampen heeft met wateroverlast.

Aan het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur werd gevraagd welke regelingen er getroffen zullen worden voor scholen die momenteel te kampen hebben met wateroverlast. Ook werd aan het ministerie gevraagd of de scholen die niet ondergelopen zijn, normaal van start zullen gaan. Een woordvoerder van het ministerie geeft in een reactie aan, dat het ministerie momenteel nog daarmee bezig is. Naar verwachting zal het ministerie spoedig met een persbericht uitkomen.

(Foto ter illustratie)

SK

error: Kopiëren mag niet!