Bekende van politie opgepakt die het had voorzien op producten in stands Centrale Markt

Leden van de Recherche van het Korps Politie Suriname Paramaribo hebben op zondag 24 april de van inbraak verdachte K.M. opgespoord en aangehouden aan de Waterkant.

Standhouders op de Centrale Markt werden afgelopen week geconfronteerd met inbraken in hun stands, waarna zij aangifte deden bij de politie van het ressort Centrum. De daders gingen er vandoor met belkaarten, sigaretten, alcoholische dranken, slachtkippen, zangvogels en nog nader op te geven goederen. Het verdere onderzoek van deze inbraken werd overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

Op camerabeelden werd K.M., die een bekende van de politie is, positief herkend. De rechercheurs werkten de informatie uit en konden vervolgens deze verdachte aanhouden. Bij de voorgeleiding heeft hij een volmondige bekentenis afgelegd. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie werd K.M. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!