67-jarige vrouw dood aangetroffen op berm privéweg te Sophia’s Lust – Waarschijnlijk is sprake van een misdrijf

Agenten van het politiebureau Kwatta hebben dinsdag 26 april het lichaam van de 67-jarige Nasiran Janki in de Andre Sewkoemarielaan te Sophia’s Lust aangetroffen. De agenten hadden rond half negen ‘s morgens de melding gekregen, dat een vrouw dood was aangetroffen op de berm in een privéweg te Sophia’s Lust.

De politie en diverse instanties gingen hierop naar naar de locatie. Bij aankomst van de politie werd een lijk in een bosschage met zichtbare letsels aan het gelaat en nek aangetroffen. Een arts stelde formeel de dood van de vrouw vast.

Aan de hand van de aangetroffen situatie bestaat het vermoeden dat er sprake is van een misdrijf. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van mevrouw Janki ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!