Motorrijder (36) overlijdt na te zijn aangereden door auto in Paramaribo

De 36-jarige Donovan Wolf is zondag 24 april rond het middaguur bij een aanrijding met een personenauto op de hoek van de Johannes Mungra- en de Koosstraat in Paramaribo ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg omstreeks 12.00 uur de melding van een aanrijding tussen een motorrijder en een personenauto. Bij aankomst van de politie en een ambulance constateerde het ambulancepersoneel dat Wolf geen teken van leven meer vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast.

Het voorlopig politieonderzoek wijst uit, dat de motorrijder kort voor de aanrijding over de Johannes Mungrastraat reed, komende vanuit de richting van de Kernkampweg. De auto, bestuurd door een 41-jarige vrouw, reed in tegenovergestelde richting naar de Koosstraat. Op een bepaald moment beschreef de automobiliste een rechtse bocht naar de Koosstraat. Bij het beschrijven van die bocht doorkruiste zij de rechtdoor rijdende motorrijder, met als gevolg de zware aanrijding. De motorrijder overleed ter plekke door de opgelopen letsels.

De materiële schade aan beide voertuigen was aanzienlijk. Beiden zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de automobiliste, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Zij zal worden voorgeleid bij de Hulpofficier van Justitie.

Het lichaam van Donovan Wolf is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van de regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!