Zandwegen in Para gesloten voor vrachttransport

Bewoner pleit voor controle wegen

De districtscommissaris van Para, Marlene Joden, heeft middels een bekendmaking (zie onderaan) laten weten, dat de zandwegen waarover mijnbouwconcessionarissen hun transporten doen, ingaande woensdag 20 april afgesloten worden voor vrachttransport, zodat de bewoners geen verdere last ondervinden van de gevolgen van een onbegaanbare weg. 

Klacht bewoner Stowelweg

Een bewoner van de Stowelweg heeft de redactie van Dagblad Suriname erop geattendeerd, dat ondanks de regen en het verbod, de trucks nog steeds blijven rijden op de weg. “Het is voor ons als bewoners heel lastig om met de auto voorbij te kunnen rijden. Zelfs in de weg lopen gaat heel erg moeilijk.” 

De bewoner hoopt, dat er controle uitgeoefend zal worden in de zandwegen. De klacht van de bewoner is reeds onder de aandacht gebracht van de districtscommissaris van Para.

SK

error: Kopiëren mag niet!