Voorzitter BVSS: “Geen AVD dit jaar”

Ondanks dat president Chandrikapersad Santokhi heeft bekendgemaakt, dat alle Covid-maatregelen zijn opgeheven, heeft het bestuur van de BVSS (Bedrijven Vereniging Sport en Spel) toch besloten om dit jaar geen AVD te organiseren.

“De reden hiervoor is, dat de BVSS de nationale volksgezondheid centraal stelt. Ook willen wij zien hoe Covid-19 zich ontwikkelt in 2022 en wat de impact is van massa-activiteiten nationaal, regionaal en internationaal, bijvoorbeeld in de sport. Het bestuur van de BVSS heeft gemeend een voorlopig besluit te nemen, op grond van het resultaat van het eerdergenoemde. En het resultaat van het eerdergenoemde moet positief zijn”, aldus Olivieira.

AVD in toekomst in september

“Rekeninghoudend met de onvoorspelbare weersomstandigheden als gevolg van global warming, zal de AVD niet meer in april, maar in september (grote vakantie) georganiseerd worden. Wij zijn ervan overtuigd dat de AVD-liefhebbers reikhalzend uitkijken wanneer de AVD gehouden zal worden. Wij kunnen ze geruststellen dat de AVD wederom gehouden zal worden, als in 2023 de situatie er positief uitziet wat de Covid-19 betreft”, zo schrijft Olivieira in een uitgebracht persbericht.

error: Kopiëren mag niet!