Voormalig minister Saskia Walden met opgeheven hoofd afgezwaaid

‘Gelooft nog altijd in partij moto; bromtji djari en wo set en’

De pas afgetreden minister van Economische Zaken, Ondernemerschap & Technologische Innovatie (EZOTI) Saskia Walden deed dat met opgeheven hoofd en met de belofte nog altijd beschikbaar te zijn om te ondersteunen waar dat nodig is. 

Actief inzetten

Bij de overdracht dinsdag heeft zij aangegeven verder invulling te willen geven aan de verkiezingsbeloften die gemaakt zijn aan het volk. De voormalige bewindsvrouwe zegt haar werk naar eer en geweten gedaan te hebben. Zij wenste haar opvolgster Rishma Kuldipsingh veel succes toe in het werk. 

“Het is een uitdagend traject geweest. We zijn begonnen met de wederopbouw. Met de nodige pijnlijke maatregelen. Er is veel werk verzet. Maar, er moet nog veel meer gedaan worden. Ideologisch geloof ik nog steeds in de verkiezingsspot. De bromji djari en wo set en. Alle Surinamers moeten gelijke en eerlijke toegang hebben tot welvaart en welzijn. Ik ga me actief blijven inzetten voor de ontwikkeling van mijn geliefd land”, aldus Walden. 

error: Kopiëren mag niet!