Dew Sharman brengt oneigenlijk gebruik zwaailichten en sirenes ter sprake

Assemblee vicevoorzitter Dew Sharman (VHP) heeft dinsdagmiddag in het parlement aandacht gevraagd voor het oneigenlijk gebruik van zwaailichten en sirenes door hoge functionarissen en onder andere directeuren van parastatale bedrijven. De politicus hekelt dit misbruik.

Hij stelde ook dat volgauto’s van functionarissen vaak heel hard rijden. Zo heeft een colonne onlangs een aanrijding veroorzaakt en is doorgereden. Er is niet eens geïnformeerd naar materiële of persoonlijke schade. Dit is onkan, aldus Sharman.

“Men heeft niet eens het fatsoen om terug te koppelen met de benadeelden. Het gebruik van sirenes is in de wet voorbehouden voor een specifieke groep. Maar, nu zien wij dat directeuren, districtscommissarissen en anderen er oneigenlijk gebruik van maken en dat kan niet”, stelde Sharman. 

error: Kopiëren mag niet!