Politie Nickerie neemt partij illegale sigaretten en medicamenten in beslag in supermarkt

De politie van het gewest Nickerie heeft vrijdag 15 april de winkelier X.D. (29) aangehouden voor overtreding van de Wet Tegengaan Smokkelen en Wet Economische Delicten, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Deze winkelier bood illegale sigaretten en medicamenten ten verkoop aan in zijn supermarkt. De gehele partij werd door de politie in beslag genomen. Hij werd na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en werd in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen.

De verdachte X.D. heeft maandag 18 april een fikse transactieboete betaald – de hoogte ervan vermeldt de politie niet -, waarna hij in vrijheid werd gesteld.

“De politie waarschuwt dat zonder aanziens des persoon zal worden opgetreden indien wordt geconstateerd dat buiten de vergunningsvoorwaarden om goederen in winkels ten verkoop worden aangeboden”, aldus de politie

error: Kopiëren mag niet!