Paasvakantie activiteit in de Paramaribo Zoo

Om kinderen een leuke en educatieve dag te bezorgen en om ze wat kennis over dieren bij te brengen organiseert de afdeling educatie van de Paramaribo Zoo een Paasvakantiec ativiteit op zondag 24 april.

Een kinderspeurtocht  voor kinderen van 8 tot 12 jaar en knutselen voor kinderen jonger dan 8 jaar staat voor die dag op het programma. Als speciale attractie is er een slangendemonstratie.

De afdeling Educatie laat weten een minimale bijdrage van SRD 15 voor de speurtocht te vragen, voor knutselen zal dezelfde bijdrage gevraagd worden. De afdeling Educatie laat weten dat het idee is ontstaan vooral na de lange tijd van lockdowns een leuke dag te organiseren voor de kinderen.

De activiteiten beginnen om 10 uur ‘s morgens en zullen gehouden worden in de Paramaribo Zoo. Naast de minimale bijdrage worden de normale entreekosten gehanteerd, laat de dierentuin weten. De organisatie in handen van het John H. Altenberg Educatie en Informatiecentrum. 

RB

error: Kopiëren mag niet!